Bitocol review: Waarom is Bitocol goed?

Bitocol review: Waarom is Bitocol goed?

Waarom is Bitocol goed? Nou, Bitocol is een Europese Crypto Exchange. Crypto is een cryptovaluta, oftewel een bedrag waarde. Bitcoin is een voorbeeld van Cryptocurrency. Een Crypto Exchange houdt in dat er bijvoorbeeld een koper van Bitcoin en een verkoper ervan op een platform bijeen komen om onderling te handelen. De vele platformen hiervoor zijn ontstaan omdat er anders een derde partij tussen komt, zoals de bank. Het platform biedt een oplossing ervoor. Het is dus een plek voor vraag en aanbod.

Daytraden met Bitcoin en meer voordelen van Bitocol

Misschien vraag je je af, wat zijn eigenlijk nog meer de voordelen van Bitocol? En is Biticol goed voor voor crypto daytraden? Kun je dat überhaupt met Bitocol? Ja, je kunt daytraden met Bitocol. Daytraden, ook wel daghandelen of intraday trading genoemd, houdt in dat daytraders op dezelfde dag zowel kopen als verkopen, wat kan verschillen in de tijd: het kan een uur duren, een aantal uren of zelfs een paar minuten. Door de verandering in de richting van waarde, oftewel koersverandering, krijgt de verkoper hiervan profiteren. Omdat het veel concentratie en tijd vraagt, is het geschikt voor actieve beleggers.

Bitocol heeft meer voordelen. Het is namelijk zo dat de handelskosten dalen wanneer er meer gehandeld wordt. Daarnaast kun je niet alleen met bitcoins maar ook altcoins handelen. Ook heb je een Bitocol community waar je terecht kunt met bijvoorbeeld je vragen of anderen kunt helpen met hun vragen. Je hebt zelfs een ‘Bitocol academie’. Wil je nooit vergeten om crypto te kopen? Je kunt crypto kopen door middel van automatische incasso, of je kunt betalen met je creditcard.

Welke cryptomunten bestaan er nog meer? + Verschillen met Bitcoin

Naast Bitcoin heb je meer cryptomunten waar je in kunt handelen. Zoals je misschien al weet is Bitcoin de grondlegger van de crypto valuta, maar een van de andere altcoins zijn Cardano (ADA), Ripple (XRP), Polkadot (DOT), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) en Dogecoin (DOGE) en meer. Cardano is flink gestegen in afgelopen jaren. Polkadot en Ethereum zijn met elkaar te vergelijken, en verschillen vooral in de flexibiliteit van de technologie. Het grootste verschil tussen Bitcoin en Ripple is het doel: Bitcoin is bedoeld als toekomstig betaalmiddel en de banken te omzeilen, terwijl Ripple juist het doel heeft om een betalingssysteem voor banken te creëren.

Chainlink maakt net als Bitcoin gebruik van een blockchain-technologie, maar maakt in tegenstelling tot Bitcoin gebruik van slimme contracten. De transacties gaan direct tussen individuen. Er is dus geen derde partij zoals een bank. Dogecoin en Bitcoin zijn beide gedecentraliseerd, maar toch zit er een verschil: Bitcoin is waarschijnlijk waardevoller dan Dogecoin, omdat er geen maximum zit in het verdienen van de Dogecoin, terwijl Bitcoin wel een limiet heeft: zo’n 21 miljoen tokens. Bitcoin is ook het meest gebruikte cryptomunt tot nu toe, maar het kan zeker geen kwaad om de andere cryptomunten ook in de gaten te houden.

Redactie Skyline13.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *