Iemand echt blij maken? Online bloemen versturen is dé trend

Iemand echt blij maken? Online bloemen versturen is dé trend

Iemand een bosje bloemen geven is een gewoonte die al bijna zo oud is als het concept van bloemen kweken. Of het nou is voor een speciaal moment, zoals een trouwdag of een verjaardag, of gewoon als een blijk van waardering: bijna iedereen kan een mooie bos bloemen wel waarderen. Tegenwoordig is het echter ook mogelijk om, in plaats van een bosje bloemen bij een bloemist te kopen en deze te overhandigen, een bos bloemen versturen: dit heeft vaak nog veel voordelen bovenop het praktische voordeel!

Voordeel en gemak

Het voornaamste voordeel hiervan is natuurlijk het gemak van bloemen versturen. Hierdoor is het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om een goede vriend op diens verjaardag een mooie bos bloemen cadeau te doen, zelfs als deze aan de andere kant van het land woont. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een pakket samen te stellen wat door de brievenbus past, zodat de ontvanger niet per se thuis hoeft te zijn. Dit is een ontzettend leuke verrassing als die wel thuis komt! Bovendien heeft online bloemen versturen nog een ander voordeel: het is vaak een stuk goedkoper omdat veel van de logistieke kosten van een normale bloemist niet gemaakt hoeven te worden.

De hoogste kwaliteit

Daarnaast heeft het kopen van een bos bloemen via het internet nog een ander aanzienlijk voordeel: de bloemen zijn vaak van aanzienlijk betere kwaliteit dan bij de normale bloemist! Dit komt omdat de bloemen van een normale bloemist vaak meerdere keren op transport zijn geweest, waardoor er al een poos verstreken is sinds het oogsten. Een online bloemist kan echter direct vanaf de teler verzenden, waardoor de bloemen bijna niet verser te krijgen zijn! Het kan daarom ook gewoon een goed idee zijn om een leuke bos voor in je eigen huis te bestellen.

Redactie Skyline13.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *